Algemene voorwaarden

Algemeen

 • Alle prijzen genoemd op de website, zijn inclusief 21% BTW, maar exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden getoond bij de winkelwagen/checkout.
 • De producten van K!KKE zijn maatwerk en worden speciaal voor jou gemaakt nadat je deze besteld hebt. Je kunt hierdoor je bestelling naar wens laten aanpassen.
 • We streven ernaar de producten binnen 5 dagen te verzenden.
 • K!KKE kidsfashion is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten en/of vertragingen door de verzender.
 • We houden je bestelde artikelen 48 uur (2 werkdagen) voor u gereserveerd in afwachting van de betaling. Na deze termijn zal de reservering automatisch komen te vervallen indien de betaling niet voldaan is.
 • K!KKE kidsfashion is niet aansprakelijk voor eventuele schades door verkeer gebruik van het product. Houdt te alle tijden rekening met de veiligheid van het kind.
 • We streven ernaar om de foto’s zo realistisch mogelijk op de website te plaatsen zodat het beeld van het product, kleur en uiterlijk, zo realistisch mogelijk is. Kleuren kunnen echter iets afwijken.
 • K!KKE kidsfashion heeft het recht deze voorwaarden op ieder moment te wijzigen.

Op maat gemaakte bestellingen

Bestellingen die zijn aangepast aan de wensen van de klant, kunnen niet worden geretourneerd.

Herroepingsplicht / Ruilen en retourneren
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren of te ruilen. Binnen deze 14 dagen kun je ons aangeven of je artikelen wilt ruilen of retourneren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan K!KKE kidsfashion geretourneerd worden. Voor informatie en instructies omtrent het retour zenden, neem even contact op met ons via info@kikkekidsfashion.nl

Retour zendingen zijn voor rekening en risico van de koper. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 euro (NL) per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. K!KKE kidsfashion adviseert om te retourneren met een Track & Trace code.

Pas na correcte ontvangst van het artikel/de artikelen versturen we het nieuw gekozen artikel of wordt het aankoopbedrag terugbetaalt. Terugbetaling geschied binnen 14 dagen na melding van retourneren, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien je de volledige bestelling retour stuurt, zal het volledige aankoop bedrag worden gecrediteerd, inclusief evt. verzendkosten.

Klachten
Indien er een klacht omtrent een artikel is, neem dan even contact op met ons via info@kikkekidsfashion.nl en zet in de titel van het bericht dat het een klacht betreft.

Giftcards
Onderstaand zijn de aanvullende voorwaarden opgenomen met betrekking tot K!KKE kidsfashion giftcards.

 • De giftcards zijn uitsluitend te gebruiken voor aankopen via www.kikkekidsfashion.nl
 • De giftcards zijn voorzien van een uniek nummer
 • De giftcards of delen ervan, zijn niet inwisselbaar voor geld
 • De restwaarde van de giftcard kan worden gebruikt voor volgende bestellingen. Deze restwaarde is niet overdraagbaar en kan uitsluitend worden gebruikt vanaf hetzelfde account als waar het eerste gebruik van de giftcard plaats heeft gevonden.

Heb je nog vragen over deze algemene voorwaarden en aanvullende voorwaarden voor de giftcards? Neem contact op via info@kikkekidsfashion.nl